NOVO! YOUTUBE SHORTS ZARADA- PASIVNA ZARADA ZAUVIJEK! Pogledaj! x
Youtube zarada

Youtube zarada 2022

Youtube zarada – 280 USD po danu za objavljivanje YouTube komentara


Uz posao ispod, zarađivanje novca objavljivanjem komentara na YouTubeu jednostavan je postupak u četiri koraka:

  1. Kliknite unaprijed danu poveznicu na video YouTube tvrtke
    2. Prijavite se na račun tvrtke za komentiranje
    3. Kopirajte i zalijepite unaprijed napisani komentar u okvir
    4. Objavite!
    Traje oko 2 minute i time možete zaraditi 200 USD dnevno. Evo detalja o poslu…

Zaradite 280 USD dnevno objavljivanjem YouTube komentara za male tvrtke

Opis posla: imamo 50 malih internetskih tvrtki koje žele ojačati svoju prisutnost na YouTubeu. Da bi to učinili, žele zaposliti nekoliko udaljenih radnika koji će kopirati i zalijepiti komentare na njihove YouTube videozapise kako bi pokušali promicati raspravu i povećati broj pregleda njihovog sadržaja. Ovo je vrlo jednostavan posao, koji ćete moći raditi dok gledate TV, slušate podcaste ili radio. Ako tražite težak, izazovan posao, Youtube zarada vjerojatno nije posao za vas.

YOUTUBE ZARADA
Youtube zarada

Plaća: 280 dolara po danu

Lokacija: Ovo je posao na daljinu koji možete obavljati s bilo kojeg mjesta, stoga tražimo ljude iz Hrvatske (iako ćete morati govoriti engleski).

Zahtjevi: Potreban vam je pametni telefon, tablet, računalo ili prijenosno računalo i internetska veza. Radno vrijeme je fleksibilno – možete birati između 2-8 sati dnevno.

Potrebno iskustvo: Ako nikada prije niste komentirali YouTube videozapis, to je vrlo jednostavno – pogotovo zato što ćete dobiti komentar za objavu. Kao što sam rekao, objavljivanje svakog komentara može trajati samo 2 minute. A mi ćemo vam pružiti neobaveznu osnovnu obuku u slučaju da smatrate da vam je potrebna dodatna podrška.

Tri pitanja… Možete li se nositi s kopiranjem i lijepljenjem YouTube komentara? Želite li zaraditi 280 dolara dnevno? Želite li raditi na daljinu? Ako ste na sva tri pitanja odgovorili DA…Kliknite OVDJE

Za ostale načine zarade pogledajte OVDJE